Flassi® Travel Agency to Life

Kauan odotettu Flassi® Travel Agency to Life aukeaa Punavuoreen lokakuun lopulla! Tutustu Flassiin ja avajaistarjouksiin alla.

Flassi® Travel Agency to Lifen avautuessa haluamme tarjota kokeilua studiollamme, ja tällaiseen sopii mainiosti esimerkiksi kolmen viikon Passport and Toothbrush -jäsenyytemme. Jäsenyys kestää kolme viikkoa, ja sisältää kaksi viikoittaista tapaamista (maksimissaan 6 hlö ryhmä) sekä Flassi®-työkirjan.

Ai mikä Flassi®? Flassi®-menetelmä on asettamiesi tavoitteiden saavuttamiseksi rakennettu kokonaisuus klassisia itsensä kehittämisen harjoituksia. Menetelmä tukee erinomaisesti tavoitteiden saavuttamista, kiitollisuutta ja anteeksiantoa. Menetelmä päivittäin tehtynä on tapa saavuttaa tavoitteita ja lisätä onnellisuutta. Menetelmä on toimiva juuri siitä syystä, että se on konkreettinen ja helppo toteuttaa päivittäin. Se on mahdollista helposti sisällyttää päivän rutiineihin.

Flassi® avajaistarjoukset

Hinnasto voimassa 15.10-30.11.2019 klo 21.00 asti
 • Passport And Toothbrush -jäsenyys (norm. 289 €)

  Tämä jäsenyys tutustuttaa sinut Flassi® -menetelmään kolmessa viikossa. Jäsenyyden aikana olet sisällyttänyt Flassi® -työkalun arkeesi ja kirkastanut haaveesi konkreettisiksi tavoitteiksi.  198 €
 • Road Trip -jäsenyys (norm. 156 € / kk)

  Road Trip -jäsenyydellä hankit mahdollisuuden osallistua 3 kk Flassi® -valmennustunneille, jonka aikana Flassi® -menetelmä arjen työkaluna vie kohti asettamiasi tavoitteita. Jäsenyyden kokonaishinta on 440 € (norm. 468 €).  146,67 € / kk
 • Around The Globe -jäsenyys (norm. 128 € / kk)

  Around The Globe -jäsenyys kestää 6kk, jonka aikana saat mahdollisuuden osallistua kahteen yksityisvalmennukseen Flassi® -valmennustuntien lisäksi. Kuuden kuukauden aikana uusi elämäntapa ja Flassi® -jäsenyys tuo iloa ja onnistumisia elämääsi. Jäsenyyden kokonaishinta on 696 € (norm. 768 €).  116 € / kk
 • Bora Bora -jäsenyys (ei tarjouksessa)

  Bora Bora -jäsenyys on yksityisvalmennusjäsenyys, joka kestää 3 kk ja saat intensiivisen tuen valmentajalta. Tällä jäsenyydellä saat henkilökohtaisen Flassi® -elämyksen. Jäsenyyden kokonaishinta on 1080 €.  360 € / kk

Mitä Flassi® on?

Flassi® -menetelmä on asettamiesi tavoitteiden saavuttamiseksi rakennettu paras kokonaisuus klassisia itsensä kehittämisen harjoituksia. Menetelmä tukee erinomaisesti tavoitteiden saavuttamista, kiitollisuutta ja anteeksiantoa.

Flassi® -menetelmä päivittäin tehtynä on tapa saavuttaa tavoitteita ja lisätä onnellisuutta. Menetelmä on toimiva juuri siitä syystä, että se on konkreettinen ja helppo toteuttaa päivittäin. Se on mahdollista helposti sisällyttää päivän rutiineihin.

Visiomme on auttaa sinua keskittymään itseesi ja pääsemään haluamaasi suuntaan. Meidän missio on auttaa sinua löytämään oma visio, tarkoitus ja iloita itsestäsi sellaisena kuin olet.