Flassify™ valmennus tasapainoiseen hyvinvointiin

Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Flassify™ (Tools) tavoitteena on mahdollistaa sinulle harrastus, flassaus, joka auttaa sinua kehittämään omaa toimintaasi hyvinvointisi parantamiseksi. Autamme sinua hahmottamaan hyvinvointisi perusteet eri elämän osa-alueista käsin, arvioit näiden kautta kokonaisvaltaisen hyvinvointisi nykytilan ja edistät tästä lähtökohdasta tehokkaasti oman näköisesi tasapainoisen hyvinvoinnin saavuttamista sinulle sopivassa tahdissa. Valmennus kestää 39 vuorokautta.

Flassaus perustuu siihen, että ohjaamme sinut muodostamaan omiin arvoihisi perustuvat henkilökohtaiset hyvinvointitavoitteesi siten, että niiden toteuttaminen on mahdollista sinulle ja voit todella sitoutua niihin! Opit Flassin käytännöllisen työkalun, Pikaflassin™, jonka avulla sinun on helppo ryhtyä systemaattisesti toteuttamaan kokonaishyvinvointisi parantamiseksi asettamiasi tavoitteitasi. Pikaflassi on tehokas mielen työkalu. Sen avulla voit suunnata ajasta ja paikasta riippumatta ajatuksesi ja tekemisesi rutiinin siihen, millä on todella sinuun vaikutusta!

Tekijänoikeus

Flassify™ :n koko sisältö ohjeineen ja oheismateriaaleineen on Flassi Oy:n yksinomaista omaisuutta. Tekijänoikeudella suojattu materiaali on tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön rajatulle ajalle sille, jolla on kulloinkin erityinen oikeus tälle alustalle tähän hyvinvointituotteeseen pääsyksi. Oikeuden luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kiellettyä.