Flassi® -menetelmä

Flassi® -menetelmä on yksinkertaisuudessa tulevaisuuden suunnittelutyökalu, joka päivittäin tehtynä harjoittaa henkistä kestävyyttä ja on tapa saavuttaa tavoitteita sekä lisätä onnellisuutta.

Flassi® -menetelmä yhdistää erilaisia selkeitä ja vaikuttavia itsensä kehittämisen harjoituksia. Tekemällä harjoituksia vaikutat tehokkaasti elämänhallintaan ja arjen sujuvuuteen.

Harjoitukset ovat konkreettisia sekä helppoja toteuttaa päivittäin ja siksi toimivia. Sisällytät ne päivän rutiineihin vaivatta.

Flassi® -valmennuksessa erotat selkeästi eri elämän osa-alueet, joiden avulla on käytännöllistä suunnitella oman elämäsi tasapainoa ja muutat unelmat selkeästi toteutettaviksi tavoitteiksi.

Harjoitusten tueksi saat Flassi® -työkirjan ja muun muassa sen keskeisen 24h-harjoituksen yhdistäminen laadukkaaseen valmennukseen toimii ohjenuorana askel askeleelta saavuttamaan tavoitteesi. Flassi® on menetelmä, joka on yksinkertainen ja toimii suunnan näyttäjänä.

Henkisten voimavarojen treeninä ”Flassaus” on keskeinen osa elämänlaatuun panostavan ja hyvinvoivan ihmisen arjen lukujärjestystä.

flassi-laura-seppala
Laura Seppälä TaM, Ph.D., Henkinen valmentaja

Laura Seppälä

TaM, Ph.D.,
Henkinen valmentaja

Hei,

Flassi® -menetelmän kehittäjänä minua kiehtoo, miten elämä toimii ja mistä hyvä elämä muodostuu? Näen, että hyvään elämään liittyy kirkas visio, tarkoitus ja, että ihmisen on tärkeä oikeasti tykätä itsestään. Koen elämäntehtäväkseni auttaa ihmisiä löytämään nämä hyvän elämän perusteet.

Opiskelin alun perin taiteen maisteriksi ja olen toiminut kestävän kehityksen asiantuntijana ulkoiluvaateteollisuudessa. Ohittamaton tarjous Englannista sai minut tutkimaan perusteellisesti ihmisten käyttäytymistä tiimeissä ja väittelin tohtoriksi co-design fasilitoinnista Englannissa 2017. Haluni auttaa ihmisiä johti erilaisten ilmiöiden opiskeluun ja lopulta Flassi® -menetelmän syntyyn.

Flassi® -menetelmä sai alkunsa oivalluksesta, että ”onnellisuus tai menestys ei ole sattumaa – jokaisen tulisi treenata henkistä hyvinvointiaan säännöllisesti – ja sen tulisi olla helppoa, selkeää ja vaivatonta!” Yhdistin klassisia itsensä kehittämisen harjoituksia alleviivatun yksinkertaiseksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi.  Syntyi Flassi® -menetelmä.

Tutkitusti kirkas visio sekä sitoutunut ja järjestelmällinen työskentely tuottavat tuloksia. Flassi® -menetelmä on konkreettinen ja helppo toteuttaa päivittäin. Mielestäni tärkeintä elämässä on nauttia läsnä olevasta hetkessä, vaikka tavoitteleekin uusia unelmia – ennustan, että lähitulevaisuudessa henkisten voimavarojen treeni ”flassaus” on osa meidän kaikkien arjen lukujärjestystä.

Innostunein terveisin,
Laura