Näin ilmoittaudut ja maksat

Flassi® 21 -valmennuksiin tai yksityisvalmennuksen kokeiluun ilmoittaudut täyttämällä ja lähettämällä tämän sivun ilmoittautumislomakkeen:

  1. Täytä pyydetyt henkilötiedot
   Tärkeää: Ilmoittautuessasi pari- tai porukkavalmennukseen sinun tulee lisätä muiden osallistujien sähköpostiosoitteet viestikenttään.
  2. Valitse haluamasi tuote
  3. A Valitse aina Flassi® 21 -tuotteelle kalenterista tiistai tai torstai haluamaltasi aloitusviikolta sekä valitse aina aloitusajaksi 18.30-20.00
   tai
   B Ehdota aina yksilö-, pari- tai kokoomallesi porukkavalmennukselle aloituspäivää kalenterista. Voit ehdottaa viikon jokaista päivää ajalta 8.00-21.00.
  4. Hyväksy yleiset ehdot
  5. Ilmoittaudu

Ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä saat aina ohjeet muun muassa käytettävästä etäyhteydestä, sen hankkimisesta sekä miten valmennus aloitetaan. Kaikki Flassi® -valmennukset toteutetaan myös yleisimpien etäyhteyspalvelujen avulla esim. Zoom, Microsoft Skype tai Googlen Hangout.

Maksaminen

Maksaminen on helppoa, turvallista ja suorituksesi näkyy reaaliajassa meille MobilePayllä maksaessasi.
Jos sinulla ei ole vielä MobilePay-aplikaatiota, voit ladata sen helposti sovelluskaupoista.
Flassi Oy: n MobilePay-lyhytnumero on: 27447

Näin maksat:

 1. Avaa MobilePay
 2. Anna tuotteen summa
  Tärkeää: Pari- ja porukkavalmennuksissa täytyy ilmoittajan maksaa kaikkien osallistujien osuudet.
 3. Anna lyhytnumerona 27447
 4. Hyväksy maksu pyyhkäisemällä

Yleiset ehdot

Aloitusajankohta

Flassi® 21 -valmennus järjestetään tiistaisin ja torstaisin klo 18.30 – 20.00. Voit ilmoittautua enintään 90 vuorokauden päähän. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Muiden valmennuksien (yksilö-, sen kokeilu-, pari- ja porukkavalmennukset) osalta voit ilmoittautua enintään 90 vuorokauden päähän jokaiselle viikon päivälle klo 8.00 – 21.00.

Vahvistettu ilmoittautuminen

Ilmoittautumisesi on valmis, kun olemme vahvistaneet sinulle sähköpostilla valitsemasi aloitusajankohdan sopivuuden ja sen jälkeen tekemäsi maksusuoritus näkyy tilillämme.

Vahvistamme mahtumisesi ryhmään tai ehdottamasi aloitusajankohdan. Samoin, mikäli joudumme ehdottamaan sinulle toista aloitusryhmää tai vapaasti ehdottamasi aloitusajankohta ei olisi mahdollinen, ehdotamme sinulle toista aikaa. Ehdottamamme uuden ryhmäajan viikkopäivä tai muiden valmennuksien osalta jokin muu aloitusaika ei luonnollisesti sido sinua, ennen kuin olet vahvistanut meille ajankohdan sopivuuden erillisellä sähköpostilla.

(Älä siis maksa tuotetta ennen aloitusajan vahvistamista.)

Maksuajankohta

Maksu tulee olla kokonaisuudessaan suoritettu Flassi Oy: n tilille vahvistetusta ilmoittautumisesta 24h riippumatta valmennuksen aloitusajankohdasta, kuitenkin aina ennen valmennuksen aloitusajankohtaa. (todennetaan reaaliaikaisena MobilePay -kuittina) Ilmoittautumistasi ei pidetä enää voimassa tai valmennusta aloiteta maksamattomuudesta johtuen.

Ilmoittautumisen sitovuus

Mikäli sinulle ei kuitenkaan käy sovittu ja maksettu aloitusajankohta, olethan meihin yhteydessä mahdollisimman ajoissa ennen sovitun valmennuksen alkamista, jotta voimme yrittää vaihtaa ajan mahdollisuuksiemme mukaan. Maksetulla tuotteella ei ole peruutusoikeutta. Käyttämättömästä valmennuksesta veloitetaan täysi hinta.

Flassi Oy pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

Ilmoittaudu