Täältä rekisteröidyt Flassifyihin (myös yksinyrittäjät)

Hei, onneksi olkoon!

Työnantajasi on ottanut merkittävän askeleen henkilöstöhyvinvoinnin saralla mahdollistamalla sinulle uudenlaisen tavan tarkastella, kehittää ja ylläpitää henkilökohtaisia voimavarojasi vieläkin tasapainoisemman ja ennen kaikkea oman näköisesi hyvinvoinnin tukemiseksi.

Huomioithan, että sinulle tarjottu ja sinulle verovapaa henkilöstöetu on osoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöösi työsuhteesi perusteella. Etusi on voimassa koko valmennuksen keston ajan rajoittuen kuitenkin enintään 60 vuorokauteen työnantajasi tekemästä tilauspäivästä lukien.

Muista siis hyödyntää etusi ajoissa!

Saat nyt edun käyttöösi rekisteröitymällä pyydetyillä tiedoillasi ja työnantajaltasi saamallasi kirjautumiskoodilla. Muistathan myös tutustua ja hyväksyä tietosuojakäytänteemme.

Mikäli valmennuksen aikana kirjaudut ulos valmennuksesta, pääset sinne aina takaisin sivumme ylävalikon oikeasta yläreunasta keltaisen kirjaudu/rekisteröidy -painikkeen alta ‘kirjaudu Flassifyihin‘ -painikkeesta. Uudelleen kirjautumiseen tarvitset enää vain henkilökohtaisen käyttäjätunnuksesi ja antamasi salasanan. Mikäli siirryt valmennuksesta muualle verkkosivullemme kirjautumatta ulos valmennuksesta, palaat takaisin valmennukseen ylävalikon kautta ‘palaa Flassifyihin‘ -painikkeesta.

Tervetuloa valmennukseen kohti oman näköistä tasapainoisempaa hyvinvointia!

Peruuta Lähetä

HUOM! Jos et pääse eteenpäin lomakkeen lähetyksen jälkeen, klikkaa uudelleen alla olevaa nappia ja syötä ryhmäkoodi uudelleen.

Ongelmatapauksissa ole yhteydessä tukeemme info@flassi.fi