Täältä kirjaudut Flassifyihin
(myös yksinyrittäjät)

Hei, onneksi olkoon!

Työnantajasi on ottanut merkittävän askeleen henkilöstöhyvinvoinnin saralla mahdollistamalla sinulle uudenlaisen tavan tarkastella, kehittää ja ylläpitää henkilökohtaisia voimavarojasi vieläkin tasapainoisemman ja ennen kaikkea oman näköisesi hyvinvoinnin tukemiseksi.

Huomioithan, että sinulle tarjottu ja sinulle verovapaa henkilöstöetu on osoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöösi työsuhteesi perusteella. Etusi on voimassa koko valmennuksen keston ajan rajoittuen kuitenkin enintään 60 vuorokauteen työnantajasi tekemästä tilauspäivästä lukien.

Muista siis hyödyntää etusi ajoissa!

Saat nyt edun käyttöösi kirjautumalla pyydetyillä tiedoillasi ja työnantajaltasi saamallasi kirjautumiskoodilla. Muistathan myös tutustua ja hyväksyä tietosuojakäytänteemme.

Mikäli valmennuksen aikana kirjaudut valmennuksesta ulos, pääset tänne aina takaisin sivumme ylävalikosta ‘kirjaudu Flassifyihin’. Uudelleen sisään kirjautumiseen tarvitset enää vain henkilökohtaiseen käyttöösi tarkoitetun koodin.

Tervetuloa valmennukseen kohti oman näköistä tasapainoisempaa hyvinvointia!

Peruuta Lähetä

HUOM! Jos et pääse eteenpäin lomakkeen lähetyksen jälkeen, klikkaa uudelleen tätä linkkiä tai alla olevaa nappia ja syötä ryhmäkoodi uudelleen.

Ongelmatapauksissa ole yhteydessä tukeemme info@flassi.fi