Travel Agency to Life

Flassi® Travel Agency to Life on olohuone Helsingin Punavuoressa itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Ystävien kesken Travis sijaitsee kiven heiton päässä Helsingin ydinkeskustasta ja on erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Kolmosen ratikalla pääset suoraan ovelle.

Flassi® -menetelmä sai alkunsa oivalluksesta yhdistää klassisia itsensä kehittämisen harjoituksia toimivaksi kokonaisuudeksi. Tutkitusti kirkas visio sekä sitoutunut ja järjestelmällinen työskentely tuottavat tuloksia. Meidän halu auttaa ihmisiä johti ilmiöiden opiskeluun, menetelmän ja lopulta Flassi® Travel Agency to Lifen syntyyn. Filosofianamme on kulkea asiakkaan rinnalla. Pitkäkestoinen tuki muutosta haluavalle on Flassi® Travel Agencyn to Lifen erityinen lähestymistapa ja samalla asiakaslupaus.

Meidän tavoite on tarjota kotoisa ja turvallinen, olohuonemainen paikka harrastaa itsensä kehittämistä. Flassi® Travel Agency to Lifesta voit tulla hakemaan tukea elämän pieniin ja suuriin muutoksiin sekä kirkastamaan askeleitasi itse asettamiesi tavoitteiden saavuttamiseksi. Meidän mielestä tärkeintä elämässä on nauttia läsnä olevasta hetkestä samalla, kun teet unelmistasi tavoitteita. Travel Agency to Lifessa nämä yhdistyvät harjoitusten muodossa luontevasti. Visio yhdistettynä järjestelmälliseen tekemiseen johtaa väistämättä muutokseen.

Putiikki

Flassi® Travel Agency to Lifesta löydät sympaattisen hyvän elämän putiikin. Meiltä löydät mm. 20 maailman tunnetuinta itsensä kehittämisen kirjaa sekä kirjoja Hidasta Elämää, Viisas Elämä ja Basam Books -kustantomoilta.

Travel Agency to Life on myös jälleenmyyjä Suomessa Holstee-manifestoille ja Holsteen korteille sekä Do Books Companyn Do-kirjoille.

Travis toimii myös taidegalleriana ja seinällä olevat intuitionin Ulla Paasikallion huikean kauniit taulut ovat myytävänä.

Olohuone ja valmennustila toimii päivisin pysähdyspaikkana, johon voi pistäytyä rauhoittumaan ja lukemaan kirjoja omasta kirjastostamme.

Flassi® -menetelmä

Flassi® -menetelmä on asettamiesi tavoitteiden saavuttamiseksi suunniteltu kokonaisuus erilaisia itsensä kehittämisen harjoituksia. Menetelmä tukee erinomaisesti tavoitteiden saavuttamista, kiitollisuutta ja anteeksiantoa.

Flassi® -menetelmä päivittäin tehtynä on tapa saavuttaa tavoitteita ja lisätä onnellisuutta. Menetelmä on konkreettinen sekä helppo toteuttaa päivittäin ja siksi toimiva. Sisällytät sen päivän rutiineihin vaivatta. Sitoutuessasi käyttämään menetelmää saat arkeesi erinomaisen työkalun tavoitteidesi saavuttamiseen.

Haaveilemme erilaisista asioista. Haaveet voidaan luokitella eri osa-alueisiin. Flassi® -menetelmässä erotetaan selkeästi eri elämän osa-alueet, joiden avulla on käytännöllistä suunnitella omaa elämäänsä muuttaen haaveet tavoitteiksi. Maailmassa on lukematon määrä tietoa onnellisesta elämästä ja menestymisestä. Siitä huolimatta välillä on vaikea löytää suuntaa omalle elämälle. Flassi® on menetelmä, joka on yksinkertainen ja toimii suunnan näyttäjänä.

Elämässä menestymisen jokainen määrittelee itse omien arvojensa ja ihanteidensa kautta. Löydät visiosi konkreettisen Flassi® -työkirjan avulla ja sen keskeinen 24h harjoitus ohjaa sinua arjessa askel askeleelta saavuttamaan tavoitteesi. Flassin® pitkäkestoinen harjoittaminen vaikuttaa positiivisesti itsetuntoon, onnellisuuteen ja siten uskoaksemme menestymiseen elämässäsi.

flassi-laura-seppala
Laura Seppälä TaM, Ph.D., Henkinen valmentaja

Laura Seppälä

TaM, Ph.D.,
Henkinen valmentaja

Hei,

Olen nuoresta asti kiinnostunut siitä, miten elämä toimii ja myöhemmin siitä mistä hyvä elämä muodostuu. Näen, että hyvään elämään liittyy kirkas visio, tarkoitus ja, että ihmisen on tärkeä pitää itsestään. Koen elämäntehtäväkseni auttaa ihmisiä löytämään nämä hyvän elämän perusteet.

Valmistuin alunperin taiteen maisteriksi, jonka jälkeen toimin kestävän kehityksen asiantuntijana ulkoiluvaateteollisuudessa. Ohittamaton tarjous Englannista sai minut lähtemään tohtorikoulutettavaksi ja tutkimaan ihmisten käyttäytymistä tiimeissä. Väittelin co-design fasilitoinnista Englannissa 2017. Saatujen akateemisten tutkijantaitojen soveltaminen itsensä kehittämisen ja henkisen kasvun menetelmiin johti pitkään suunnitellun Flassi® -menetelmän valmistumiseen. Henkisen valmentajan koulutuksen jälkeen olen keskittynyt toimivan, uuden ja erilaisen Flassi® -konseptin testaamiseen.

Flassi® -menetelmä sai alkunsa oivalluksesta yhdistää klassisia itsensä kehittämisen harjoituksia toimivaksi kokonaisuudeksi. Tutkitusti kirkas visio sekä sitoutunut ja järjestelmällinen työskentely tuottavat tuloksia. Haluni auttaa ihmisiä johti ilmiöiden opiskeluun, menetelmän ja lopulta Flassi® Travel Agency to Lifen syntyyn, jonka missiona on kulkea asiakkaan rinnalla. Pitkäkestoinen tuki muutosta haluavalle on Flassi® Travel Agencyn to Lifen erityinen lähestymistapa ja samalla asiakaslupaus.

Iso visioni on tarjota kotoisa ja turvallinen, olohuonemainen paikka harrastaa itsensä kehittämistä. Ajatukseni on, että Flassi® Travel Agency to Life on paikka, josta saat tukea elämän pieniin ja suuriin muutoksiin. Mielestäni tärkeintä elämässä on nauttia läsnä olevassa hetkessä, vaikka tavoitteleekin uusia unelmia – Travel Agency to Lifessa nämä yhdistyvät harjoitusten muodossa luontevasti.