Tunnit

Tarjoamme  myös Flassi® Dream Knit – ja Presence-tunteja, joille voit osallistua ilman jäsenyyttä kertamaksulla.

Dream Knit -tunti

Dream Knit -tunnilla (90 min) pääset luomaan itsellesi haaveidesi neuleen, kaulahuivin tai sukat. Ensin luodaan itselle oma haavekollaasi ja annetaan haaveille värit. Omista väreistä suunnitellaan kaulaliina tai sukat, joka kuvastaa haaveita. Haavevärit neulotaan todeksi tuntien aikana. Neulomisen on osoitettu rauhoittavan ja käsitöiden lisäävän onnellisuuden tunnetta. Dream Knit -tunneilla uuden luominen yhdistyy rauhoittumiseen. Aiempaa kokemusta neulomisesta ei tarvita ja tunnilla saat neulomisen opetusta.

Voit ostaa puikot ja lankoja Flassi® Travel Agency to Life:sta tai tuoda omasi. Myymme lankoja painon mukaan 0,04€/g ja puikot 5€. (Villasukkien materiaalikustannukset tulevat maksamaan noin 11 €.)

Presence-tunti

Tunnilla harjoitellaan läsnäoloa tässä hetkessä. Kyse on pysähtymisestä, rauhoittumisesta ja keskittymisestä tähän hetkeen. Tietoinen läsnäolo saa meidät huomaamaan jokaisen hetken kauneuden. Tunnilla istutaan hiljaa paikallaan ja tarkkaillaan ajatuksia, jotka saavat tulla ja mennä. Presence -tunnit auttavat viemään tietoisen läsnäolon arkeen. Aiempaa kokemusta meditaatiosta ei tarvita.