Flassify™
Oman näköistä työkykyä
yksinyrittäjälle

79,90  (ei sis alv)

Kuvaus

ITSENSÄ TYÖLLISTÄMINEN JA SEN TUOMA  MENESTYMINEN VAATII KESKITTYMISTÄ OIKEISIIN ASIOIHIN OIKEALLA HETKELLÄ.

TÄMÄN SINÄ, JOS KUKA, TIEDÄT!

 

MEIDÄN MIELESTÄ TÄRKEINTÄ ON, ETTÄ SINÄ OLET ONNELLINEN. SEN TUOMAAN KYVYKKYYTEEN KANNATTAA AIDOSTI PANOSTAA. PARAS HETKI TÄMÄN ALOITTAMISELLE OLI TIETENKIN EILEN.

 

TOISEKSI PARAS HETKI ON NYT!

____

 FLASSIFY™ -VALMENNUKSELLINEN HYVINVOINTITUOTE ON KEHITETTY YKSILÖLLISEN TASAPAINOISEMMAN HYVINVOINNIN RAKENTAMISEKSI JA SINULLE HARRASTUKSEKSI, JOKA TYÖLLISTÄT VÄHINTÄÄN ITSESI. SINUN MENESTYMISESI JA SEN TURVAAMINEN VAATII HENKILÖKOHTAISTA KOKEMUSTA OMAN NÄKÖISESTÄ HYVINVOINNISTA!

 

Digitaalinen valmennuksemme on kehitetty sinua varten, yksinyrittäjä!

  • Flassify™ on erinomaisesti toimivalle LearnDash -verkko-oppimisalustalle suunniteltu digitaalinen valmennus. Se on tarkoitettu harrastukseksi, jolla saat itsellesi henkilökohtaisen ja tehokkaan työkalun kehittää ohjatusti omaa hyvinvointiasi tasapainoisemmaksi ja ylläpitää sitä. 
  • Valmennus on erinomainen sinulle, jonka työ- ja yksityiselämä on veteen piirretty viiva niin hyvässä kuin “pahassa”. Jälkimmäiseen saat sen avulla varmasti uusia toimintatapoja sekä näkökulman, joilla vahvistat elämän hallintaasi.

Tätä kaikkea on helppokäyttöinen ja sisältörunsas valmennuksemme

  • Valmennuksen perusvire on innostava  ja se on kehitetty helppokäyttöiseksi. Siksi se sopii aivan kaikille käytettävyydeltään.
  • Valmennus toimii meidän sivullamme, eikä sinua ohjata muiden palveluihin. Harrastat hyvinvointiasi turvallisesti Flassin sivulla. 
  • Valmennus sisältään yhteensä 37 eri osiota, joista jokainen on kehitetty parantamaan sinun hyvinvointiasi. Valmennus on strukturoitu kokonaisuus, jotta sinä saat mahdollisuuden edistyä oman näköisen hyvinvointisi tavoitteissa parhaalla mahdollisella tavalla.
  • Valmennuksessa on 2 itsearviointia. Heti aluksi ja valmennuksen päättyessä. Arvioit niillä hyvinvointisi tilan ja siinä kehittymisesi. Itsearviosi on erinomainen työkalu hahmottaa ja puuttua tehokkaasti hyvinvointisi paremman tasapainon kannalta oikeisiin asioihin. 
  • Olemme tehneet sinulle valmennuksen edetessä 3 Quiziä eli “tehtäviä”, joiden avulla pääset myös testaamaan osaamistasi ja edistymistäsi. Ne on tehty sinua motivoiviksi ja innostaviksi.
  • Valmennus sisältää hurjan määrän eli yhteensä 28 videota. Videot ovat koko valmennuksen keskeinen osa ja saat niistä ohjeita ja kannustusta suoraan Flassin perustajalta ja Flassi® -menetelmän kehittäjältä.
  • Valmennus on käytettävissäsi kellon ympäri ja kaikkialla. Tarvitset vain internet-yhteyden ja jonkin tavallisista päätelaitteista, kuten puhelimen, padin tai pöytäkoneen.
  • Super-helppo kirjautuminen: Ohjaamme sinut kirjautumaan valmennukseen suoraan ostostasi. Mikäli kirjaudut ulos valmennuksen aikana, voit aina kirjautua vaivattomasti takaisin. Kirjautumaan pääset sivumme ylävalikosta Kirjaudu/Rekisteröidy ->”kirjaudu Flassifyihin”

VALMENNUKSEN KESTO 27 VRK

 • Pääset harrastamaan Flassifyita koko yhden valmennuksen aktiivisen keston ajan. Tämä on riittävän pitkä aika varmistamaan, että saat syvällisemmän ymmärryksen hyvinvointiisi. Tässä ajassa kerkeät nähdä myös jo tuloksia asettamiesi tavoitteiden suhteen.

SOPIVA ETENEMINEN JA VALMENNUSVIDEOT

 • Valmennuksessa aukeaa uusi mielenkiintoinen valmennusosio jokaisena valmennuksen päivänä. Valmennus kuljettaa sinut tutustumaan hyvinvointiisi sopivan kokoisissa päiväannoksissa. Ei mitään liikaa. Ei mitään liian vähän. Valmennuksessa on yhteensä ruhtinaalliset 28 kappaletta valmentajan sinulle tekemiä videoita. Ne ohjaavat ja motivoivat sinua läpi valmennuksen. Voit koko valmennuksen ajan palata edellisiin osioihin aina, kun haluat. Kaikki kertyvä valmennus-sisältö on siis käytettävissäsi koko valmennuksen ajan.

OMAA ELÄMÄÄ AVAAVA ITSEARVIO

 • Valmennuksen aluksi pääset tekemään Itsearvion. Se auttaa sinua hahmottamaan ja ymmärtämään kokonaisvaltaisen hyvinvointisi nykytilan (Flassi index). Hahmotat selkeästi hyvinvointisi perusteet Flassin Elämän pelilaudan™ eri elämän osa-alueiden avulla. Valmennuksen lopuksi teet oma-arvion vielä uudelleen. Se auttaa sinua näkemään miten olet kehittynyt oman näköisesi tasapainoisemman hyvinvoinnin saavuttamisessa.

TARKENTAVAT KYSYMYKSET

 • Kyselyt innostavat tiedostamaan lisää omasta elämästäsi. Ne ohjaavat sinua edistymään valmennuksen mukaisesti ja motivoivat pyrkimyksissäsi.

INNOSTAVAT OMAT TAVOITTEET

 • Hyvinvointitavoitteiden asetanta jokaiselle elämän osa-alueelle inspiroi. Omien tavoitteiden mahdollisimman selkeä tiedostaminen auttaa niiden tavoittelussa. Tällä valmennuksella uudet tai vanhat unelmasi muuttuvat tavoitteiksi, joita on miellyttävä tavoitella.

PÄIVITTÄISET TEHTÄVÄT

 • Valmennus tarjoaa mielenkiintoisia tehtäviä, jotka kannustavat tekemään päivittäisiä askeleita tavoitteidesi eteen. Edistyt tehokkaasti oman näköisen tasapainoisemman hyvinvoinnin tavoitteellisessa suunnittelussa ja asettamiesi tavoitteiden saavuttamisessa. Kehittämämme uniikki Flassi® -menetelmä ohjaa sinua harrastamaan hyvinvointiasi tuloksellisesti läpi valmennuksen.

FLASSIFYLLA VAHVISTAT MOTIVAATIOTASI JA MERKITYKSELLISYYDEN TUNNETTASI VAIKUTTAVAMMIN KUIN KOSKAAN ENNNEN

Saat kaikki nämä hyödyt nyt hyväksesi!

KEHITETTY SINUA VARTEN

 • Flassifyssa lähdetään aina liikkeelle omasta tilanteestasi ja sen perusteella ohjatusti oman näköisen hyvinvointisi suunnittelemisesta. Lopputulos on juuri sinun näköisesi!

 HENKILÖKOHTAISET VOIMAVARASI ERITTÄIN LAAJASTI HUOMIOIVA

 • Työkyvyn tukemisen toimintana Flassify on täysin poikkeuksellinen. Se tukee motivaation ja merkityksellisyyden tunteiden kehittymistä ja ylläpitämistä työkykyysi vaikuttavien kaikkien henkilökohtaisten voimavarojesi pohjalta. Samoin se lisää tietämystäsi arvoistasi ja asenteistasi tältä laajalta pohjalta. Osaamisesi kehittämiseksi se siis huomio toimintaympäristösi laajasti mukaan lukien muun muassa lähiyhteisösi ja perheesi, yleisen terveytesi ja toimintakykysi muutaman mainitaksemme.

 KEHITYT TOIMINNALLISUUDELLA

 • Valmennuksesta saatavat tulokset perustuvat nimenomaan toiminnallisuuteen. Oikein tekemällä saadaan yksinkertaisesti aikaan, eikä yksilöllisen työkyvyn kehittäminen oman näköisen hyvinvoinnin tavoitteluna ole tästä poikkeus. Saat milenkiintoisen tavan tutkia, hahmottaa ja ymmärtää käytännössä hyvinvointiasi ja tilannettasi. innostamme sinut hyvinvointisi rationaaliseen suunnitteluun ja tavoitteluun ohjattuna toimintana. Tekeminen on mielestämme vaikuttamisen korkein muoto.

SAAT RIITTÄVÄSTI AIKAA KEHITTYMISELLE

 • Valmennus kestää vaikuttavuuden näkökulmasta riittävän pitkää, jotta sinulla on mahdollisuus syventyä hyvinvointiisi ja ryhtyä tavoittelemaan asettamasia tavoitteita.

FLASSIFY ON ERINOMAINEN KOKONAISUUS, JOLLA VAHVISTAT MYÖS ERIKSEEN NÄITÄ:

 • TAVOITTEELLISEN TOIMINTASI KEHITTYMISTÄ RUTIININOMAISEKSI
 • PSYYKKISTÄ SELVIYTYMISKYKYÄSI, JOUSTAVUUTTASI JA UUDELLEEN ORIENTOITUMISTA ELI RESILIENSSIÄSI
 • KIITOLLISUUDEN YMMÄRTÄMISTÄ JA SEN KÄYTTÄMISTÄ VOIMAVARANASI

Työkykysi paranee, koska kehityt näissä

 OLET PAREMMIN HETKESSÄ KIINNI JA KESKITTYMINEN HELPOTTUU

 • Läsnä olemisen taito auttaa keskittymään ja saamaan enemmän aikaan niin vapaa-ajalla kuin työssäkin. Taitona se on kaikkien opittavissa ja siinä voi kehittyä. Voidaan hyvällä syyllä sanoa, että tekemisemme suhteen arkemme on täynnä enemmän tai vähemmän häiriötä aiheuttavia tekijöitä. Monet asiat häiritsevät tekemiseemme keskittymistä enemmän kuin haluaisimme. Tuttu tunne usealle varsinkin etätyössä. Taito rauhoittua vie kohti tehokkaampaa tekemistä. Tutkimuksien mukaan meditaatiolla voidaan parantaa kykyä läsnäoloon ja lisäksi sen harjoittaminen vähentää stressiä ja tukee henkistä hyvinvointia. Se on kaikille oiva taito arjessamme.

TUNNISTAT OMAT ARVOSI

 • Omien arvojen tunnistamisella on valtava merkitys. Tuntimääräisesti arjestamme suuri osa on työtä. Omien arvojemme selkeys ja tietoisuus niistä auttaa esimerkiksi työn merkityksen kokemuksen syntymisessä. Kuten yrityksellä on arvonsa, on työntekijän merkityksellistä tunnistaa omat arvonsa. Työ, jonka arvot koetaan vastaaviksi omien arvojen kanssa, tunnetaan motivoivammaksi, siihen sitoudutaan paremmin ja tehty työ on tuottavampaa. Toisin sanoen itselle hyväksyttäviin ja samaistuttaviin arvoihin perustuvat omat tai muiden asettamat tavoitteet kestävät hyvin aikaa ja niiden tavoitteleminen on mielekästä. Arvopohjainen ajattelu myös toimii haluamamme suunnan näyttäjänä varsinkin haasteiden keskellä.

TAVOITTEELLISEN TOIMINNAN MESTARIKSI

 Tunnistat tavoitteesi

 • Flassi® -menetelmässä isolla visiolla tarkoitetaan isoja tavoitteita elämässä. Iso visio auttaa ymmärtämään, mitä haluat hyvältä elämältä ja asettamaan sille konkreettiset tavoitteet. Pelkästään jo tavoitteiden asettamisella on merkitystä niiden saavuttamiselle. On myös suuri merkitys sillä miten tavoitteet asetetaan ja silläkin millaisena ne lopulta näyttäytyvät itselle. Mikään ei kannusta näkemään vaivaa haluamasi asioiden eteen kuin kyky nähdä tulevaisuutesi positiivisena. Merkityksellisyyden tunne tulee omien tavoitteiden hahmottamisesta, opeteltavasta kyvystä nähdä ne itselle selkeinä päämäärinä, ja merkityksellisyyden kokemus vahvistaa aina positiivisuutta.

 Visualisoit tavoitteesi

 • Visualisointi on muun muassa johtavien liike-elämän vaikuttajien, urheilijoiden ja taiteilijoiden yksi tehokkaimmista keinoista parantaa omaa todennäköisyyttä päästä haluamaansa tavoitteiseen. Visualisointi ei ole vain edellä mainittujen etuoikeus vaan se on kaikkien opittavissa. Sinun ja minun, ja vieläpä täysin riippumatta tavoitteistamme. Ajatukset, tunteet ja toiminta tukevat vahvasti toisiaan ja niitä kaikkia kannattaa kehittää visualisoinnin eli mielikuvaharjoittelun avulla.

 Kirkastat tavoitteesi

 • Affirmaatiot eli ‘voimalauseet’ auttavat kirkastamaan asettamasi tavoitteet selkeiksi kokonaisuuksiksi. Tavoitteeseen kuuluvan keskeisen ajatuksen muodostaminen lyhyeksi tekstiksi, lauseeksi, joka muistuttaa asettamasi tavoitteen tavoittelemisen tärkeydestä, on tehokas tapa ymmärtää ja ylläpitää tavoitteitaan. Rakentamasi muistikuvalauseet auttavat positiivisessa ajattelussa, selkeyttävät ja pitävät mielessäsi hyvinvointiin liittyvät tavoitteesi. Yksilön omien tavoitteiden kirkastuminen motivoi ja inspiroi jaksamaan luonnollisesti myös työssä.

 Saavutat tavoitteesi

 • Toimiva menetelmämme ohjaa sinua systemaattisesti kohti tavoitteitasi ja rakentaa positiivisia uskomuksia. Oikean kokoisten, usein varsin pienten, päivittäisten tavoitteiden suunnittelu ja toteuttaminen mahdollistaa isojen tavoitteiden toteuttamisen tehokkaasti. Mieleen voidaan vaikuttaa vahvasti positiivisten uskomusten ja toiston avulla. Molemmilla on merkittävä vaikutus suoraan tunteisiisi ja sitä kautta toimintaasi. Kaikkien tavoitteiden saavuttaminen vaatii vähintäänkin toimintaa. Siksi kyse on enemmänkin siitä, miten sinun tulisi toimia? Suunnitelmallinen ja päivittäinen toiminta vie eteenpäin ja johtaa lopulta haluamiisi tuloksiin. Tekemisen suunnitteleminen ja toteuttaminen vuorokausijänteellä ehkäisee asioiden lykkäämistä sekä saa ryhtymään toimeen. Tekeminen on mielestämme vaikuttamisen korkein muoto!

Vahvistat voimavarojasi myös näiden osalta

 Huomaat kiitollisuuden aiheita

 • Kiitollisuus saa huomaamaan, mikä on jo hyvin. Kiitollisuuden tuntemisella on merkittävä rooli tavoitteiden saavuttamisessa ja menestymisessä. Kiitollisuudella on merkitys onnellisuuden kokemisessa päivittäin. Kiitollisuus on mahtava voimavarasi. Se saa ilmapiirin ympärilläsi positiiviseksi kaikkialla. Kiitollisuus on valitettavasti täysin aliarvostettu voimavara, joka on kuitenkin kaikkien helposti omaksuttavissa. Siksi sitä kannattaa sinunkin tietoisesti kehittää.

Taidat haasteisiin asennoitumisen

 • Haasteiden nopea ratkaiseminen saa menemään eteenpäin. Kaikista tilanteista on mahdollisuus oppia jotakin, ja tuo arvokas tieto tulisi jokaisen käyttää hyväkseen. Taito kääntää haasteet oppimisprosesseiksi ja mahdollisuuksiksi on yksilön voimavaroista tärkeimpiä.

Työkyvyn turvaaminen ja oman näköisen hyvinvoinnin vaaliminen ei aina ole arjessa ensimmäisenä mielessä.

Yksinyrittäjänä sen tulisi olla tärkein tavoitteesi.

KANSAMME RYHDYT ASIAAN – PIENIN TEOIN ARJESSASI

Välitä enemmän.

Välitä itsestäsi.

Valitse Flassify!