Flassify™
37-49 työntekijälle

44,90  (ei sis alv)

JOTTA TUKESI ON VEROVAPAA TYÖNTEKIJÄLLESI, TULEE SINUN TARJOTA SE KAIKILLE HENKILÖSTÖETUUN OIKEUTETUILLE !

 1. VALITSE OIKEA MÄÄRÄ FLASSIFY-KÄYTTÖOIKEUKSIA
 2.  NIMEÄ RYHMÄSI
 3. LISÄÄ YKSILÖLLISTÄ TYÖKYVYN TUKEA OSTOSKORIIN


Group Name:
Seats:
Total: 0,00 
Courses in this Group

Kuvaus

Flassify™ on erinomaisesti toimivalle LearnDash -verkko-oppimisalustalle suunniteltu valmentava tukesi työntekijöidesi henkilökohtaisten voimavarojen kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi

Digitaalinen valmennuksemme on kehitetty työkyvyn tukemiseen!

Tarjoamalla mahdollisuutta digitaalisesti toteutettuun valmennukseen, tarjoat kaikille työntekijöillesi helppokäyttöisen ja henkilökohtaisen työkalun, jolla jokainen voi ohjatusti kehittää toimintatapojaan kohti oman näköistä tasapainoisempaa hyvinvointia missä ja milloin vain.

Se on moderni tapasi tukea työntekijöidesi henkilökohtaisia voimavaroja!

Tätä on helppokäyttöinen ja sisältörunsas valmennuksemme

  • Valmennuksen perusvire on innostava  ja se on kehitetty helppokäyttöiseksi. Siksi se sopii aivan kaikille käytettävyydeltään.
  • Valmennus toimii meidän sivullamme, eikä työntekijääsi ohjata muiden palveluihin. He harrastavat työkykynsä kehittämistä turvallisesti Flassin sivulla. 
  • Valmennus sisältään yhteensä 37 eri osiota, joista jokainen on kehitetty parantamaan työntekijäsi hyvinvointia. Valmennus on strukturoitu kokonaisuus, jotta he saavat mahdollisuuden edistyä oman näköisen hyvinvointinsa tavoitteissa parhaalla mahdollisella tavalla.
  • Valmennuksessa on 2 itsearviointia. Heti aluksi ja valmennuksen päättyessä. Niillä arvioidaan hyvinvoinnin tila ja siinä kehittyminen. Itsearvio on välttämätön ja erinomainen työkalu hahmottaa ja puuttua tehokkaasti hyvinvoinnin paremman tasapainon kannalta oikeisiin asioihin. 
  • Olemme tehneet valmennuksen edetessä 3 Quiziä eli “tehtäviä”, joiden avulla työntekijäsi pääsevät testaamaan edistymistään. Ne on tehty oppimista motivoiviksi ja innostaviksi.
  • Valmennus sisältää hurjan määrän eli yhteensä 28 videota. Videot ovat koko valmennuksen keskeinen osa. Työntekijäsi saavat niistä ohjeita ja kannustusta suoraan Flassin perustajalta ja Flassi® -menetelmän kehittäjältä.
  • Valmennus on käytettävissä aina ja kaikkialla. Siihen tarvitaan vain internet-yhteys ja joku tavallisista päätelaitteista, kuten puhelin, padi tai pöytäkone.

Super-helppo toimitus sinulle ja vaivaton kirjautuminen työntekijöillesi!

Tilaat käyttöoikeuksia tarvitsemasi määrän valmennukseemme. Tilauksesta sinut ohjataan suoraan luomaan kirjautumiskoodi “nimeämällesi ryhmälle” eli työntekijöillesi (käyttöoikeuksien yhteisötason aktivointi).

Lähetämme lisäksi tilauksestasi erillisen sähköpostin, josta löydät sekä linkin kirjautumiskoodin luomiseksi (halutessasi tehdä sen vaikka myöhemmin) että toisen linkin työntekijöidesi valmennukseen kirjautumiseksi (käyttöoikeuden henkilökohtainen aktivointi). Seuraavaksi sinun tarvitsee enää toimittaa kirjatumiskoodi ja linkki kirjatumiseen työntekijöillesi mahdollisen haluamasi muun infon ohella.

Työntekijääsi informoidaan kirjautumisensa yhteydessä saamastaan verovapaasta lahjasta, henkilökohtaisesta käyttöoikeudesta perustuen työsuhteeseen ja ohjeistetaan kirjautumaan valmennukseen.

TÄTÄ HELPOMMIN ET VOI TUKEASI TOTEUTTAA!

omatili käytössäsi

Saat verkkokauppaan rekisteröitymisesi yhteydessä omatilin, jonka hallintapaneelista näet muun muasssa tuoreimmat tilaukset, hallinnoit toimitus- ja laskutusosoitteita ja muokkaat salasanaa ja tilin tietoja

TÄHÄN FLASSIFYN TEHO PERUSTUU

VALMENNUKSEN KESTO 27 VRK

 • työntekijäsi pääsevät harrastamaan Flassifyita valmennuksen aktiivisen keston ajan. Tämä on riittävän pitkä aika, jotta he ymmärtävät hyvinvointiansa syvällisemmin. Tässä ajassa he kerkeävät nähdä jo tuloksia asettamiensa tavoitteiden suhteen.

SOPIVA ETENEMINEN JA VALMENNUSVIDEOT

 • Valmennuksessa aukeaa uusi mielenkiintoinen valmennusosio jokaisena valmennuksen päivänä. Valmennus kuljettaa työntekijäsi tutustumaan hyvinvointiinsa sopivan kokoisissa päiväannoksissa. Ei mitään liikaa. Ei mitään liian vähän. Valmennuksessa on yhteensä ruhtinaalliset 28 kappaletta valmentajan työntekijöillesi tekemiä videoita. Ne ohjaavat ja motivoivat heitä läpi valmennuksen. Työntekijäsi voivat koko valmennuksen ajan palata edellisiin osioihin aina, kun haluavat. Kaikki kertyvä valmennus-sisältö on siis käytettävissä koko valmennuksen ajan.

OMAA ELÄMÄÄ AVAAVA ITSEARVIO

 • Valmennuksen aluksi työntekijäsi pääsevät tekemään Itsearvion. Se auttaa heitä hahmottamaan ja ymmärtämään kokonaisvaltaisen hyvinvointinsa nykytilan. Työntekijäsi hahmottavat selkeästi hyvinvointinsa perusteet Flassin Elämän pelilaudan™ eri elämän osa-alueiden avulla. Valmennuksen lopuksi tehdään oma-arvio vielä uudelleen. Se auttaa näkemään, miten on kehittynyt oman näköisensä tasapainoisemman hyvinvoinnin saavuttamisessa.

TARKENTAVAT KYSYMYKSET

 • Valmennuksen aikana työntekijääsi aktivoidaan oppimaan ja innostetaan jatkamaan oman näköisen hyvinvoinnin kehittmistään kyselyin (Quiz). Ne ohjaavat työntekijöitäsi jatkamaan ja edistymään valmennuksen mukaisesti ja motivoivat heitä pyrkimyksissään.

INNOSTAVAT OMAT TAVOITTEET

 • Hyvinvointitavoitteiden asetanta jokaiselle elämän osa-alueelle inspiroi valtavasti. Omien tavoitteiden mahdollisimman selkeä tiedostaminen auttaa niiden tavoittelussa. Tällä valmennuksella uudet tai vanhat työntekijäsi unelmat muuttuvat realistisemmiksi tavoitteiksi, joita heidän on miellyttävä tavoitella.

PÄIVITTÄISET TEHTÄVÄT

 • Valmennus tarjoaa mielenkiintoisia tehtäviä, jotka kannustavat tekemään päivittäisiä askeleita asetettujen tavoitteiden eteen. työntekijäsi edistyvät tehokkaasti oman näköisen tasapainoisemman hyvinvoinnin tavoitteellisessa suunnittelussa ja asettamiensa tavoitteiden saavuttamisessa. Kehittämämme uniikki Flassi® -menetelmä ohjaa heitä harrastamaan hyvinvointiansa tuloksellisesti läpi valmennuksen.

FLASSIFYLLA TUKESI JO PELKÄSTÄÄN MOTIVAATION JA MERKITYKSELLISYYDEN TUNTEESEEN

ON VAIKUTTAVAMPAA KUIN KOSKAAN ENNNEN

KEHITETTY TYÖNTEKIJÖITÄSI VARTEN – YKSILÖLLISEKSI

 • Pystyt tarjoamaan tukesi kaikille työntekijöillesi saman aikaisesti, mutta aina jokaisen henkilökohtaisen tilanteen huomioiden. Flassifyissa lähdetään aina liikkeelle kunkin omasta tilanteesta ja sen perusteella ohjatusti oman näköisen hyvinvoinnin suunnittelemisesta. Lopputulos on poikkeuksellisen henkilökohtainen. Valmennus on kunkin tekijänsä tavoitteita toteuttavana erittäin tehokas tapa kohdistaa tukesi ei vain kaikille, vaan myös yksilöllisesti.

 HENKILÖKOHTAISET VOIMAVARAT ERITTÄIN LAAJASTI HUOMIOIVA

 • Työkyvyn tukemisen toimintana Flassify on täysin poikkeuksellinen. Se tukee motivaation ja merkityksellisyyden tunteiden kehittymistä ja ylläpitämistä osana työkykyä erinomaisesti, koska  vaikutamme tähän kaikkien henkilökohtaisten voimavarojen pohjalta. Samoin se lisää tietämystä arvoista ja asenteista tässä yhteydessä. Työntekijäsi osaamisen kehittämiseksi se siis huomio toimintaympäristön laajasti mukaan lukien muun muassa lähiyhteisön ja perheen, yleisen terveyden ja toimintakyvyn muutaman mainitaksemme.

 KEHITÄT TOIMINNALLISUUDELLA

 • Valmennuksesta saatavat tulokset perustuvat nimenomaan toiminnallisuuteen. Oikein tekemällä saadaan yksinkertaisesti aikaan, eikä yksilöllisen työkyvyn kehittäminen oman näköisen hyvinvoinnin tavoitteluna ole tästä poikkeus. Työntekijäsi saavat mielenkiintoisen tavan tutkia, hahmottaa ja ymmärtää käytännössä hyvinvointiaan ja omaa tilannettaan. innostamme heidät hyvinvointinsa rationaaliseen suunnitteluun ja tavoitteluun ohjattuna toimintana. Tekeminen on mielestämme vaikuttamisen korkein muoto.

TARJOAT RIITTÄVÄSTI AIKAA KEHITTYMISELLE

 • Valmennus kestää vaikuttavuuden näkökulmasta riittävän pitkään, jotta työntekijälläsi on mahdollisuus syventyä hyvinvointiinsa ja ryhtyä tavoittelemaan asettamiaan tavoitteita.

FLASSIFY™ ON ERINOMAINEN KOKONAISUUS, JOLLA VAHVISTAT MYÖS ERIKSEEN NÄITÄ

 • TAVOITTEELLISEN TOIMINNAN KEHITTYMISTÄ RUTIININOMAISEKSI
 • PSYYKKISTÄ SELVIYTYMISKYKYÄ, JOUSTAVUUTTA JA UUDELLEEN ORIENTOITUMISTA ELI RESILIENSSIÄ
 • KIITOLLISUUDEN YMMÄRTÄMISTÄ JA SEN KÄYTTÄMISTÄ VOIMAVARANA

PARANNAT TYÖKYKYÄ, KOSKA TYÖNTEKIJÄSI KEHITTÄVÄT OSAAMISTAAN NÄISSÄ!

 VAHVEMMIN HETKESSÄ KIINNI JA KESKITTYMINEN HELPOTTUU

 • Läsnä olemisen taito auttaa keskittymään ja saamaan enemmän aikaan niin vapaa-ajalla kuin työssäkin. Taitona se on kaikkien opittavissa ja siinä voi kehittyä. Voidaan hyvällä syyllä sanoa, että tekemisemme suhteen arkemme on täynnä enemmän tai vähemmän häiriötä aiheuttavia tekijöitä.Monet asiat häiritsevät tekemiseemme keskittymistä enemmän kuin haluaisimme. Tuttu tunne usealle varsinkin etätyössä. Taito rauhoittua vie kohti tehokkaampaa tekemistä. Tutkimuksien mukaan meditaatiolla voidaan parantaa kykyä läsnäoloon ja lisäksi sen harjoittaminen vähentää stressiä ja tukee henkistä hyvinvointia. Se on kaikille oiva taito arjessamme.

TUNNISTAT OMAT ARVOSI

 • Omien arvojen tunnistamisella on valtava merkitys. Tuntimääräisesti arjestamme suuri osa on työtä. Omien arvojemme selkeys ja tietoisuus niistä auttaa esimerkiksi työn merkityksen kokemuksen syntymisessä. Kuten yrityksellä on arvonsa, on työntekijän merkityksellistä tunnistaa omat arvonsa. Työ, jonka arvot koetaan vastaaviksi omien arvojen kanssa, tunnetaan motivoivammaksi, siihen sitoudutaan paremmin ja tehty työ on tuottavampaa. Toisin sanoen itselle hyväksyttäviin ja samaistuttaviin arvoihin perustuvat omat tai muiden asettamat tavoitteet kestävät hyvin aikaa ja niiden tavoitteleminen on mielekästä. Arvopohjainen ajattelu myös toimii haluamamme suunnan näyttäjänä varsinkin haasteiden keskellä.

TAVOITTEELLISEN TOIMINNAN MESTARIKSI

 Tunnistat tavoitteesi

 • Flassi® -menetelmässä isolla visiolla tarkoitetaan isoja tavoitteita elämässä. Iso visio auttaa ymmärtämään, mitä haluat hyvältä elämältä ja asettamaan sille konkreettiset tavoitteet. Pelkästään jo tavoitteiden asettamisella on merkitystä niiden saavuttamiselle. On myös suuri merkitys sillä miten tavoitteet asetetaan ja silläkin millaisena ne lopulta näyttäytyvät itselle. Mikään ei kannusta näkemään vaivaa haluamasi asioiden eteen kuin kyky nähdä tulevaisuutesi positiivisena. Merkityksellisyyden tunne tulee omien tavoitteiden hahmottamisesta, opeteltvasta kyvystä nähdä ne itselle selkeinä päämäärinä, ja merkityksellisyyden kokemus vahvistaa aina positiivisuutta.

 Visualisoit tavoitteesi

 • Visualisointi on muun muassa johtavien liike-elämän vaikuttajien, urheilijoiden ja taiteilijoiden yksi tehokkaimmista keinoista parantaa omaa todennäköisyyttä päästä haluamaansa tavoitteiseen. Visualisointi ei ole vain edellä mainittujen etuoikeus vaan se on kaikkien opittavissa. Sinun ja minun ja vieläpä täysin riippumatta tavoitteistamme. Ajatukset, tunteet ja toiminta tukevat vahvasti toisiaan ja niitä kaikkia kannattaa kehittää visualisoinnin eli mielikuvaharjoittelun avulla.

 Kirkastat tavoitteesi

 • Affirmaatiot eli ‘voimalauseet’ auttavat kirkastamaan asettamasi tavoitteet selkeiksi kokonaisuuksiksi. Tavoitteeseen kuuluvan keskeisen ajatuksen muodostaminen lyhyeksi tekstiksi, lauseeksi, joka muistuttaa asettamasi tavoitteen tavoittelemisen tärkeydestä, on tehokas tapa ymmärtää ja ylläpitää tavoitteitaan. Rakentamasi muistikuvalauseet auttavat positiivisessa ajattelussa, selkeyttävät ja pitävät mielessäsi hyvinvointiin liittyvät tavoitteesi. Yksilön omien tavoitteiden kirkastuminen motivoi ja inspiroi jaksamaan luonnollisesti myös työssä.

 Saavutat tavoitteesi

 • Toimiva menetelmämme ohjaa sinua systemaattisesti kohti tavoitteitasi ja rakentaa positiivisia uskomuksia. Oikean kokoisten, usein varsin pienten, päivittäisten tavoitteiden suunnittelu ja toteuttaminen mahdollistaa isojen tavoitteiden toteuttamisen tehokkaasti. Mieleen voidaan vaikuttaa vahvasti positiivisten uskomusten ja toiston avulla. Molemmilla on merkittävä vaikutus suoraan tunteisiisi ja sitä kautta toimintaasi. Kaikkien tavoitteiden saavuttaminen vaatii vähintäänkin toimintaa. Kyse on enemmänkin siitä miten sinun tulisi toimia? Suunnitelmallinen ja päivittäinen toiminta vie eteenpäin ja johtaa lopulta haluamiisi tuloksiin. Tekemisen suunnitteleminen ja toteuttaminen vuorokausijänteellä ehkäisee asioiden lykkäämistä sekä saa ryhtymään toimeen.

Vahvistat voimavarojasi myös näiden osalta

 Huomaat kiitollisuuden aiheita

 • Kiitollisuus saa huomaamaan, mikä on jo hyvin. Kiitollisuuden tuntemisella on merkittävä rooli tavoitteiden saavuttamisessa ja menestymisessä. Kiitollisuudella on merkitys onnellisuuden kokemisessa päivittäin. Kiitollisuus on mahtava voimavarasi. Se saa ilmapiirin ympärilläsi positiiviseksi kaikkialla. Kiitollisuus on valitettavasti aliarvostettu voimavara, joka on kuitenkin kaikkien helposti omaksuttvissa. Siksi sitä kannattaa tietoisesti kehittää.

Taidat haasteisiin asennoitumisen

 • Haasteiden nopea ratkaiseminen saa menemään eteenpäin. Kaikista tilanteista on mahdollisuus oppia jotakin, ja tuo arvokas tieto tulisi jokaisen käyttää hyväkseen. Taito kääntää haasteet oppimisprosesseiksi ja mahdollisuuksiksi on yksilön voimavaroista tärkeimpiä.

Löydä henkilöstösi todellinen hyvinvointipotentiaali.

Siirry työkyvyn tukemisessa henkilöstön huomioimisesta kerralla yksilötasolle.

Se on moderni tapasi tukea työkykyä.

Me mahdollistamme sen. Yhteisönne ansaitsee sen!

Välitä työntekijöistäsi.

Välität yhteisöstäsi.

Valitse Flassify!