Flassi® tuotteet

Kutsumme Flassi® -menetelmän harjoittamista Flassaukseksi. Flassaus on keskeinen osa hyvinvoinnistaan huoltapitävän ihmisen arjen lukujärjestystä. Valitse alla olevista Flassi® -valmennuksista itsellesi tai valitsemallesi kokoonpanolle sopivin valmennus.

Valmennukset toteutetaan ryhmä-, pari- tai yksilövalmennuksena. Kaikki valmennuksemme ovat toteutettavissa myös yleisimmillä etäyhteyksillä.

Flassi® 21

Flassi® 21 -valmennus on 3-6 hengen ryhmille toteutettava 3 viikon kokonaisuus, jonka aikana omaksutaan Flassi® -menetelmän työkalut osaksi arkipäivää. Valmentajan vetämä tunti (90min) kerran viikossa antaa jokaiselle valmennettavalle innostavan ja tehokkaan tavan saada flassauksesta kaikki irti.

Flassi® 21 -valmennus järjestetään tiistaisin ja torstaisin klo 18.30 – 20.00. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Valmennuskokonaisuus sisältää:

  • 3 valmennuskertaa (3 x 90min)
  • Flassi® -työkirjan kolmelle viikolle

Flassi® 21 -valmennuksen hinta on 99€ / henkilö.

Flassaa kumppanin tai ystävän kanssa – tai kokoa oma ryhmäsi!

Flassaus taipuu myös mukaansatempaavaksi ja mielenkiintoiseksi tavaksi sukeltaa parisuhteen syövereihin. Saatte konkreettisen ja monipuolisen menetelmän muun muassa keskusteluun arvoista ja tehokkaan työkalun yhteisten tavoitteiden asettamiselle, niiden ääneen sanomisellakin on jo valtava merkitys.

Tämä on erinomainen tapa toteuttaa kahdestaan flassausta valmentajan vetämänä yhteisen hyvän elämänlaadun varmistamiseksi niin parisuhteen kuin vaikka ystävyydenkin vahvistamisen näkökulmasta.

Voihan se olla niinkin, että omalla (isolla) porukalla flassaus vasta mielenkiintoista onkin – kerää siis ryhmääsi yhteensä vähintään 3 ja enintään 6 henkilöä ja tuo porukkasi flassaamaan!

Flassi® 21 -parivalmennuksessa ja kokoomallesi porukalle hinta on 69€ / henkilö.

Parivalmennukselle ja kokoomallesi porukalle voitte ehdottaa teille sopivinta aloitusajankohtaa aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan (8.00-21.00) jokaisena päivänä viikossa. Me varmistamme ajankohdan sopivuuden tai ehdotamme toista aikaa – kätevää, eikö?

Kaikki valmennuksemme ovat toteutettavissa myös yleisimmillä etäyhteyksillä.

Flassi® 21 yksilö

Flassi® 21 yksilö on yksityisvalmennus, joka kestää 3 viikkoa, ja jonka aikana omaksut Flassi® -menetelmän työkalut osaksi arkea. Kerran viikossa pidettävä 90 min valmennustunti varmistaa parhaan mahdollisen edistymisesi. 21 flassaus-päivää parantaa elämänlaatuasi tasapainoisen hyvinvoinnin lisääntyessä.

Yksityisvalmennus sisältää:

• 3 yksityisvalmennuskertaa (3 x 90 min)
• Flassi® -työkirjan kolmelle viikolle

Flassi® 21 yksilö -valmennuksen hinta on 139€.

Voit ehdottaa sopivinta aloitusajankohtaa aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan (8.00-21.00) jokaisena päivänä viikossa. Me varmistamme ajankohdan sopivuuden tai ehdotamme toista aikaa – kätevää, eikö?

Tai miten olisi maistiainen? – kokeile Flassi® 21 -valmennusta yksin!

Saat 60 minuutissa kokonaisvaltaisen käsityksen menetelmästä – ilmoittaudu ja ehdota sinulle sopivinta ajankohtaa.

Yksityisvalmennuksen kokeilu sisältää:

• 1 yksityisvalmennuskerran (60 min)
• Flassi® -työkirjan yhdelle kerralle

Flassi® 21 yksilö -valmennuksen kokeilun hinta on 49€

Kaikki valmennuksemme ovat toteutettavissa myös yleisimmillä etäyhteyksillä.