FlassiMy™
Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus on äärimmäisen tehokas tapa parantaa omaa hyvinvointia kaikilla elämän osa-alueilla. Valmennuksessa voit keskittyä erityisesti siihen elämän osa-alueeseen, jonka koet tarvitsevan huomiotasi. Jokainen on 100 % vastuussa omasta elämästään, mutta valmentajanasi voin auttaa sinua löytämään uusia näkökulmia.

Valmennuksen tarkoitus

Valmennuksen tarkoituksena on auttaa oivaltamaan, mitä elämältäsi haluat. Tavoitteiden selkeys tuo inspiraatiota ja motivaatiota. Valmennus ei anna valmiita vastauksia vaan auttaa sinua oivaltamaan, mikä on sinulle tärkeää. Monesti meillä on menestystä häiritseviä ajatuksia, kuten haittaavia uskomuksia itsestämme tai mahdollisuuksistamme. Valmennus auttaa purkamaan haitallisia uskomuksia ja rakentaa hyvää itsetuntoa. Valmentajanasi autan sinua näkemään omat vahvuutesi ja saavuttamaan tavoitteitasi. Henkilökohtaisessa valmennuksessa käytetään kaikkia Flassi® -menetelmän harjoituksia sekä tehokkaita visualisointiharjoituksia.

Kenelle valmennus sopii

Henkilökohtainen valmennus on sinulle, joka haluat inspiroitua omasta elämästäsi, saada uusia haluamiasi elämänkokemuksia ja saavuttaa vanhoja sekä uusia tavoitteita. Valmennus auttaa sinua tarttumaan asioihin ja lopettaa niiden lykkäämisen.

Flassi® -menetelmän tuella valmennuksen tarkoitus on saada sinut rakastumaan omaan elämääsi syvemmin ja tuntemaan suurempaa mielenrauhaa. Valmennuksesta saat myös työkaluja antaa anteeksi, päästää irti ja tuntea huomattavasti enemmän kiitollisuutta elämässäsi. Valmennuksessa ohjaan sinut kohti tasapainoisempaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi kaikilla elämän osa-alueilla.

Miten saan lisätietoa valmennuksesta

Ota yhteyttä -sivulta löydät lomakkeen, jossa voit jättää yhteystietosi ja viestikenttään viestin "henkilökohtainen valmennus". Tämä yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian tai viimeistään seuraavana arkipäivänä, jotta voimme keskustella valmennuksen tarkemmasta sisällöstä sinulle sen järjestämisestä ja hinnasta.

Valmentaja

Valmentaja ja Flassi® -menetelmän kehittäjä Laura Seppälä (Ph.D.) kannustaa sinua positiivisiin rutiineihin ja onnistumaan päivittäin. Laura on väitellyt co-designista ja ihmisten kanssakäymisestä tiimeissä. Menetelmän kehittäjänä Lauraa kiehtoo, miten elämä toimii ja mistä hyvä elämä muodostuu? Menetelmä sai alkunsa oivalluksesta, että henkinen hyvinvointi, onnellisuus tai menestys ei ole sattumaa. Jokaisen tulisi treenata henkistä hyvinvointiaan säännöllisesti ja sen tulisi olla helppoa, selkeää ja vaivatonta.