Flassimy Platina™ Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennuksemme on erittäin tehokas tapa parantaa omaa hyvinvointia kaikilla elämän osa-alueilla. Valmennuksessa selviää ja voit keskittyä erityisesti siihen elämän osa-alueeseesi tai osa-alueisiisi, jonka tai joiden koet tarvitsevan eniten huomiotasi. Jokainen on 100 % vastuussa omasta elämästään ja hyvinvoinnistaan, mutta valmentajanasi voin merkittävällä tavalla auttaa sinua löytämään uusia näkökulmia tavoitellessasi unelmiesi elämää.

Valmennuksen tarkoitus

Valmennuksen tarkoituksena on auttaa oivaltamaan, mitä elämältäsi haluat. Tavoitteiden selkeys tuo valtavasti inspiraatiota ja motivaatiota. Valmennus ei anna valmiita vastauksia, vaan auttaa sinua oivaltamaan, mikä juuri sinulle on tärkeää. Monesti meillä on menestystä häiritseviä ajatuksia, kuten haittaavia uskomuksia itsestämme tai mahdollisuuksistamme. Valmennus auttaa purkamaan haitallisia uskomuksia ja rakentaa vahvempaa itsetuntoa. Valmentajanasi autan sinua näkemään omat vahvuutesi, arvostamaan itseäsi ja saavuttamaan tavoitteitasi. Henkilökohtaisessa valmennuksessa käytetään kaikkia Flassi® -menetelmän harjoituksia sekä tehokkaita visualisointiharjoituksia.

Kenelle valmennus sopii?

Henkilökohtainen valmennus on sinulle, joka haluat inspiroitua omasta elämästäsi, saada uusia haluamiasi elämänkokemuksia ja saavuttaa vanhoja sekä uusia tavoitteita. Valmennus auttaa sinua tarttumaan asioihin ja lopettaa niiden lykkäämisen. Kanssani saat aikaan!

Flassi® -menetelmän tuella valmennus antaa vahvan toimintatavan rakastua elämääsi syvemmin ja tuntemaan suurempaa mielenrauhaa. Valmennuksesta saat myös työkaluja antaa anteeksi, päästää irti ja tuntea huomattavasti enemmän kiitollisuutta elämässäsi. Valmennuksessa ohjaan sinut kohti tasapainoisempaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi kaikilla elämän osa-alueillasi.

Miten saan lisätietoa Flassimy Platina™ -valmennuksesta

Ota yhteyttä -sivulta löydät lomakkeen, jossa voit jättää yhteystietosi ja viestikenttään viestin "henkilökohtainen Flassimy Platina™ -valmennus". Tämä yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian tai viimeistään seuraavana arkipäivänä, jotta voimme keskustella valmennuksen järjestämisestä, sen tarkemmasta sisällöstä juuri sinulle ja muun muassa sen kestosta.

Keskustelumme perusteella teen sinulle tarjouksen valmennuskokonaisuudesta sähköpostilla.

Kaikki yhteydenotot ja toteutuneet valmennukset ovat luonnollisesti ehdottoman luottamuksellisia.

Hinnoittelu

Henkilökohtaisen live-valmennuksen hinta on 149e/h (sis alv)

Minimimäärä valmennukseen sisältyviä tunteja on 4.

Valmentaja

Valmentaja ja Flassi® -menetelmän ideoitsija Laura Seppälä (Ph.D.) kannustaa sinua positiivisiin rutiineihin ja onnistumaan päivittäin. Laura on väitellyt co-designista ja ihmisten kanssakäymisestä tiimeissä. Menetelmän vastaavana kehittäjänä Lauraa kiehtoo, miten elämä toimii ja mistä hyvä elämä muodostuu? Menetelmä sai alkunsa oivalluksesta, että henkinen hyvinvointi, onnellisuus tai menestys ei ole sattumaa. Jokaisen tulisi treenata henkistä hyvinvointiaan säännöllisesti ja sen tulisi olla helppoa, selkeää ja vaivatonta.